Om Scrubbis | Scrubbis

Om Scrubbis

Välkommen till Scrubbis!

Vi är din expert på miljövänliga båtrengöringsprodukter med hög kvalitet som underlättar underhållet av ditt båtskrov.

Varumärket Scrubbis

Scrubbis är ett CleanTech företag som står för hållbara och miljövänliga produkter med hög kvalitet och smarta innovationer som gör arbetet enkelt för våra kunder.

Företaget

Varumäkret Scrubbis ägs av bolaget LTC Lejon Trading Co AB som är beläget i Helsingborg, Sverige. Scrubbis konceptet erbjuder ett enkelt och miljövänligt alternativ till dagens hantering av skrov. Målet med våra CleanTech produkter är att ta fram enkla, prisvärda, mobila och framförallt miljövänliga verktyg där den enskilda båtägaren kan sköta sin egen skrovrengöring under säsongen.

Scrubbis globalt

Problematiken med beväxning finns över hela världen i hav, sjöar och floder. Våra produkter ska täcka alla behov och vattenmiljöer. Samtidigt sker en global förändring i medvetenheten om miljöaspekten och det ligger i allas intresse att ta ansvar för att ta hand om vårt vatten på jorden. Vi vill gärna bidra med innovativa och bra produkter som hjälper den enskilda båtägaren att göra miljövänliga val. Därför försöker vi ständigt hitta nya distributörer i nya länder för att våra produkter ska vara tillgängliga för alla. Idag finns Scrubbis i över nio olika länder.

Vår målsättning

Vi på Scrubbis erbjuder enkla och effektiva verktyg för att rengöra båtskrovet på ett miljövänligt sätt. Vår vision är att med Clean Technology att alla båtägare ska få ut det mesta av säsongen och lägga så lite tid som möjligt på att behöva rengöra båtskrovet. Nyckeln är att regelbundet hålla efter för att få ut fördelarna av ett rent båtskrov och undvika det tuffa arbetet efter säsongen.

Vi strävar efter att förutse, förstå och möta våra kunders behov och förväntningar. Vårt engagemang och passion för våra produkter gör att vi ständigt söker nya innovationer som kan förenkla och möta våra kunders behov. Våra kunder och distributörer är en viktig del i vår framgång.

 CleanTech taxonomi

Scrubbis är ett CleanTech koncept inom fritidsbåtbranschen. Våra innovativa produkter erbjuder lösningar på globala klimat- och resursutmaningar samtidigt som vi erbjuder konkurrenskraftiga fördelar för kunderna. Vår vision med våra lösningar och produktsortiment är att skapa en Clean Technology som avser att:

  • Ge överlägsen prestanda till lägre kostnader, medan
  • Minska eller eliminera negativ ekologisk påverkan i havsvatten, samtidigt som
  • Förbättra produktiv och ansvarsfull användning av naturresurser.

Följ med oss på denna resa och gör skillnad!