Groovy borste | Scrubbis

Groovy borste

Skrovrengöring för grov beväxning

Art.Nr: 86152

Beskrivning

Rengör ditt båtskrov från grov beväxning såsom havstulpaner och riklig beväxning. Med Groovy borsten får du ett rent skrov som ger snabbare båt och lägre bränsleförbrukning. 

Groovy borste är speciellt framtagen för tuffare och intensivare påväxt. Det sker oftare i saltare vatten så som Västkusten eller båtar som ofta står stilla. Groovy borsten är ett tillbehör* till Scrubbis SET (86102), där man byter ut rengöringshuvudet med Groovy borsten. Groovy borsten har en inbyggd flytkraft på 2 kg och är försedd med en grövre borste som lättare tar bort kraftigare och envisare beväxning. Stråna på borsten är något böjda för att vara skonsam mot skrovet men tillräckligt hårda för att få bort envis beväxning.

Tips och råd

För bästa resultat rekommenderar vi att du använder Regular Head i Hull Scraper SET efteråt för att ta bort resterande rester och slem.

* Groovy Head förutsätter att du har Scrubbis Hull Scraper SET (86102).  För bästa resultat bör du använda Groovy Head regelbundet innan havstulpanerna blivit hårda och

Fördelar

Tar bort grov beväxning från båtskrovet
Flytkraft som gör halva jobbet
Spara bränsleförbrukning 20%
Snabbare båt upp till 30%

Dimensioner

Mått: (diameter, längd) 11 x 40 cm

Art.nr: 86 152

Produkt presentation

Hur fungerar det

Montering

Relaterade produkter